Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
ISBN
978-83-204-3366-1 : zł 62
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
080
%a 637.5(075.3-021.66)
080
%a 637.5(075.3-021.66)
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2008.
300
%a 358 s. :
%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
521
%a Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
650
%a Mięso
%x technologia.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3366-1 : zł 62