okładka

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2008.

Mięso technologia., Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
ISBN
978-83-204-3366-1 : zł 62
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2008.
Objętość
358 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5(075.3-021.66)
637.5(075.3-021.66)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
020
%a 9788320433661
080
%a 637.5(075.3-021.66)
080
%a 637.5(075.3-021.66)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2008.
300
%a 358 s. : %b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
521
%a Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
650
%a Mięso %x technologia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3366-1 : zł 62

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 116355
Sygnatura: 636/639
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane